Hei, velkommen til vår blogg! Vi er 2 jenter fra Fredrikstad på 12 år. På fritiden blogger vi, er med venner, tar bilder og masse annent! :) Legg gjerne igjen en kommentar! Snakkes!

Arkiv


Annonser


Designet er laget av Sofie&Fride.

Uka

Heihei! Jeg blogger veldig lite fortiden, men macen er på rep. Og lillesøster gamer sims hele dagen nesten, så eneste mulighet er telefonen.. Da frister det ikke så mye å blogge, men skal prøve.. :)


På mandag var jeg hos Sofie, og der lagde vi lakse-wok ! Utrolig godt!

Igår prøvde jeg zumba sammen Sofie og Karen, det var veldig gøy :)

Jeg tar ikke med bilde fordi bildeopplasteren har klikka :'(

Vi er sosiale

Nå er vi på skolen. Det er dritt, karen liker laksemenn haha! Nå vart vi morsomme sjø:*

Sorry!

ææ, unnskyld for at jeg ikke har blogget på 3 dager (?) Men jeg har vært på seminar hele helgen, og jeg gidder ikke mobilblogging.. Jeg har vært veldig ustabil med bloggingen i det siste, men nå skal jeg begynne å blogge vanlig igjen!

Passende bilde? Nei. Hva gjorde du i helgen? -Fride

Bursdagsbarn

Hei :) Idag har jeg bursdag! Wihu! Endelig 13 år! Fikk en finfin gave av mamma og pappa, nemlig en iPhone!!! Har allerede blitt hekta på wordfeud.. Akkuratt nå sitter jeg på Peppes med familien <3

Garlic bread elns...

-Fride

Inspired

//Weheartit

Fredag! Wihu! Imorgen skal jeg overnatte hos Sofie, gleder meg til å se de nye møblene hennes ^^ Videoen fra Oslo kommer mest sannsynelig imorgen, men lillesøstra mi skal spille sims H-E-L-E tiden.. Men nå må jeg gå, fordi nå begynner skjermen å blinke.. Fml.

FrideOslo turen
Det ble veldig få bilder, fordi jeg filma mest, videoen kommer etterpå eller imorgen, fordi jeg må låne macen til lillesøstra mi fordi min mac er på reperasjon.. wihu. Idag har jeg tenkt å rydde rommet og gå gjennom alle klærne mine :)

Hva syntes du om bildene?

Fride

 

Oslo next!

Hei! Idag har jeg vært sammen med Sofie, Elise og Karen, Sofie tok mange bilder, de kan du se >HER<, Sofie trenger også hjelp til og bestemme hvem Nelly kjole hun skal bestille. Trykk > HER < for og komme til innlegget!

Imorgen skal vi til Oslo, jeg gleder meg sykt mye! Jeg skal filme, også tar Sofie bilder <3 Så det blir blogging litt sent imorgen. Gruer meg til å våkne imorgen, vi skal ta ti over halv ti toget, og døgnrytmen min er helt ødelagt nå, for å si det sånn.. 

//Hva skal du imorgen?

Fride
"photoshoot"

På hytta så tok vi noen bilder, og her er da "resultatet" jeg gadd ikke redigere bildene, siden den pcen jeg må være på er så treeeeeg . Livet uten macen suger ass..Hva syntes du?

Fride

Hjemme

Nå er jeg endelig hjemme fra en koselig hyttetur <3 Jeg tok maaange bilder! Vi var våkne kjempe lenge vær natt/dag (?) Vi sovna faktisk halv 6 den første natta.. Det som er dumt er at macen min vil ikke lade, så nå må jeg bruke den gamle pcen til pappa, og den er så treg at jeg dør! Jeg bruker liksom 10 sekunder bare på å flytte pilen.. blæh.
One Direction all the wayGangstaa

??Det var IKKE alle bildene, men noen av dem er det en feil med tydlighvis, men jeg skal prøve å laste opp resten på mamma sin mac, da funker det sikkert :)
Fride

chillin' at hytta

Akkurat nå sitter jeg på hytta med Elise og Karen :) vi har tenkt til å døgnet. Wihuu :D Det er nett her, men det funker ikke å lade macen.. great Fride...

2. juledag

her er da julagavene mine; Christina Aguilera parfyme med body lotion og shower gel. One Direction - Up All Night <33 Penger og gavekort, Clinique rensegreier, øredobber, eos lip balm, cracked effect neglakk, canon ef 50mm f/1.8 og klær. Jeg fikk også sengesett som var i vaskemaskinen når dette bilde ble tatt og en veske  :) og btw; mamma strikket den svarte halsen!


Elsker t-skjorten jeg fikk av jentene! love you ♥sengesettet, det er sykt fint :)


Idag har jeg ryddet rommet og hørt på musikk. Været er helt dritt, men jeg er glad jeg ikke bor i nord-norge, der har det jo vært orkan :o Jeg vil egentlig dra bort til Sofie i Spania.. Heldiggriis! Men imorgen drar jeg på hytta med Karen og Elise, der er det snø og sol :D Det blir bra. Kommer sikkert massemasse bilder!

Nå skulle jeg til å si at jeg snart skal se på nissene over skog og hei, men så kom jeg på at julaften er over :(( Jaja, bare 363 dager til neste gang..

Hva fikk du til jul?

Fride

 

Christmas Eve

Var kjempe koselig igår, jeg fikk masse fint :) Jeg fikk blandt anner canon ef 50mm f/1.8! Wihu! Jeg tenkte jeg kunne vise hva jeg fikk på en video, hvis dere er intresserte i det da ;)  Det neste med å ha julaften hjemme, er at det blir masse kransekaker igjen :D 

Sånn passe mange gaver? Haha, ca. halvparten av de var til søskenbarnet mitt, som dere kan se litt av til høyre..

Pepperkaker :) Første gang pepperkakene vi baker ikke blir kjempetjukke..

Fikk du noe fint igår?

Fride

god jul !

god jul da dere! ♥ håper dere får masse fine gaver og koser dere ikveld ♥ Fride

Pepperkakehus
Vi lagde pepperkake hus igår, og dette er da resultatet. Må virkelig si at jeg har skills med glasuren..

Det er lillejulaften idag!!! Wihuu. Og all snøen er borte..Håper det snør inatt ellernoesånt!  Kan ikke akkuratt si at jeg har julestemning. Men senere idag skal jeg på juletretenning, så da får jeg vel litt julestemning.

Fride

Vi vil lese din blogg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei, bloggen! Nå tenkte vi og begynne og lese litt andre blogger og få en forandring på hva vi leser;*  Så bare kommenter dette innlegget og vi skal ta en tur innom bloggen din! Snakkes <3 Blir mere blogging når vi kommer hjem fra skolen <3 Forresten i dag skal vi gå santa Lucia aaaæææsssjj!!

Fride & Sofie

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011

hits