Hei, velkommen til vår blogg! Vi er 2 jenter fra Fredrikstad på 12 år. På fritiden blogger vi, er med venner, tar bilder og masse annent! :) Legg gjerne igjen en kommentar! Snakkes!

Arkiv


Annonser


Designet er laget av Sofie&Fride.

MAC

  //Canon eos - 1100d

Heii, tenkte og vise dere leppestiften min jeg kjøpte i Oslo når jeg var der sammen med jentene! :D Denne er fra mac og det er Lady Gaga som har "designet" fargen, syntes den er så fin når man tar litt brunkrem oppå, da blir det sånn nude lips med litt rosa :D Elsker den fargen kan sikkert vise engang <3Har forresten bestilt en kjole på nelly men tror det blir 2 til, syntes de er så sinnsykt fine :D Kjempe billige da, du kan se kjolen jeg bestilte > HER < også de to andre viser jeg ikke, blir sikkert bare utsolgt da, ahaha! <3 Snakkes!

//Sytnes du om bildet?

Sofie

Ear Cuff

HUSK MÅ GJØRE-VIDEOEN, DEN BLIR FILMET LØRDAG

 //
Olympus

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, før det var jeg, Elise, Fride & Karen en liten tur i byen, kjøpte meg 2 forskjellige ear cuff de er drit kule! Den som er vist på bildet over kosta bare 30, - men den andre kosta 60,- <3 Så gikk 90 kr på deeet <3 Men ble kjeeempe fornøyd, så har jeg sett i topp en sånn driiit kul ring til kun 80,- så skal ta meg en tur innom byen noen ganger for og se når den kommer ;) God kveld <3

Sofie

Innkjøp 271011

Har vært i byen og klippet meg idag, så jeg kjlpte et par småting også :-)


/trøyer og bukse fra CUBUS/sminkefjerner og fuktighetskrem fra CLINIQUE/


Også måtte jeg kjøpe kakemann da <33 Julestemning! 

-Fride

 

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011

hits