Hei, velkommen til vår blogg! Vi er 2 jenter fra Fredrikstad på 12 år. På fritiden blogger vi, er med venner, tar bilder og masse annent! :) Legg gjerne igjen en kommentar! Snakkes!

Arkiv


Annonser


Designet er laget av Sofie&Fride.

USA

Heii, nå har jeg vært så snill og legge ut bakgrunnen min som jeg har laget i picasa <3 Den passer akkuratt til mac;)  Trykk > HER < For og se bildet i fullstørelse<3 Håper dere likte den!

Hva syntes du ?

Sofie

Wild Spirit

   //Kissyouback


   //Biscuits-yeah


   //T0xiradio


   //T0xiradio

Hei, nå har jeg nettopp kommet hjem fra en super skole dag <3 Unntatt at det begynte og regne som faan på slutten-.- Jeg og Fride var på "bake" gruppa, det var veldig koselig, julestemning på topp! Pepperkaker og et slag til, nooom <3 Jeg tenkte og vise dere noen Tumblr sider! Jeg bare elsker de, har så mange inspirerende bilder;* Syntes de fleste sidene har kjempe mange fine og råe bilder, du kan trykke på linkene under bildene for og se flere bilder fra sidene <3 

//Liker du Tumblr? Har du tumblr side?

Sofie

Things i love about Christmas

               
//Weheartit

Nå er julefølelsen på 80 % mangler bare snøen, igår bakte vi pepperkaker hos Fride .. Men de ble spist opp ganske så fort :) Så nå skal mamma og jeg bake sjokolade cookies! Gleder meg virkelig til jeg og jentene skal på juleshopping nå! Jeg og Karen skal en liten tur til Lørdag fordi vi måtte endre om til en Mandag:( Det er jeg egentlig litt sur over men jeg gjør det som er best for at alle skal være med <3 Så nå gleeeder jeg meg kjempeee mye!!

Q. Er du på Juleshopping med venner?

Q. Hva syntes du om bildene over?

Sofie

Magical eyes


//Tea Elise

Dette er bilde av øyet til Tea Elise, har redigert det i Ph, ble KJEMPE fornøyd :) Har funnet ut at og redigere bilder virkelig er noe for meg!!! Det er så syyykt chill, hah! 

Sofie

Fantasy


//Olympus

God Morgen! Syntes dette bildet ble ganske gult igrunn, sånn skikkelig "fantasy", hihi :) Vil du at jeg skal legge ut en video hvor jeg forklarer hvordan man lager slike bilder? Hva syntes du ?

Sofie

Christmas Inspiration
/// Tatt HERFRA

Fant disse bildene på en flickr side, syntes de var utrolig fine og inspirerende! Nå gleder jeg meg til juul :D

-Fride

 

Inspirasjon.


-Fride

It make happiness come true

Ph_Privat

Dette bildet syntes jeg var veldig fint, tok det på Fride sitt kamera igår når det var "MatMandag":) Kjempe koselig saker det jaa, meg, Karen, Fride & Tanya <3 Ble veldig fornøyd med dette bildet, redigerte farge kurvene og fargebalansen! Såå, happiness come true <3 Tycks?

Sofie

Space Outside my Windowdrit kult! -Fride

Autumn is herePh_Weheartit

Mhm.. Som overskriften sier, Nå er høsten her man må gå med varmere jakker kle seg i varme klær og drikke masse-masse kakao <3 Namm ... Jeg syntes det er shit kaldt ute, lurer på om det er nærme 0 grader.. Syntes bildene over var kjempe fine, så creds til de som har tatt dem!

Tycks om bildene ?

Sofie

inspiration.-Fride

On monday it halloween time


Ph_Weheartit

Endelig, nå har jeg tenkt litt på hva jeg skal ha på meg og være på Halloween! Jeg skal være en "vanelig" vampyr, altså ikke de røde øynene, også skal jeg ha på meg en svart bukse og en overdel :) Gleder meg veldig, først skal vi spise pølser hjemme hos Karen og bake cupcakes. Også er det jo og går "Trick or Treat" da.. Det blir litt rart og gjøre det i år, trukke jeg gikk Halloween i fjor : P Men selvsagt gleder jeg meg <3

Q. Redigerer du også sånne bilder som jeg gjør øverst på innlegget ?

Sofie

Oracle fox

Ph_Weheartit

Nå skal jeg snart til regulerings tannlegen, mens jeg venter på mamma så hvorfor ikke lage noen kule Halloween kolasjer(?) Disse 2 kolasjene kallte jeg Oracle Fox, fikk altså idèen fra Weheartit :) De har masse fine og kule bilder der nå for tiden, for litt sia var der liksom så kjedelig der:P Innkjøpene fra i går blir lagt ut etterpå ..

Q. Hva syntes du om kolasjen? Likte du den ?

Sofie

It`s norway

Ph_Weheartit

Syntes dette er noen fine bilder.. Så all creds til de som har tatt dem <3 I dag har jeg vært på skolen og spillt fiolin. Nå tenkte jeg meg og lese mitt nye topp blad som jeg kjøpte! skal vise dere hva jeg kjøpte i morgen, god kveld :)

Sofie

Nelly Dresses

 //Kjole #1   //Kjole #2


//Kjole #3   //Kjole #4

 

Heiia, bloggen! Nå begynner tiden for bursdager igjen, og som vanelig har jeg lyst på noe nytt ^^ Tihiii <3 Jeg har utrolig lyst på alle men det får jeg jo ikke av mamma og pappa :L Shame on you guys!  Syntes den 3 er utrolig kul på fest og sånt, og den 4 tru omigjen nei jeg skal ikke bruke den på fest! herregud hørt om sommerkjoler før ? hehe, litt og ta i da men <3 Alle kjolene er linket! ;)

 

//Hvem syntes du jeg skal bestille?

SofieLes mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011

hits