New years eve!Hei søtinger! Idag er det nyttårsaften!!! Hohooo, gleder meg noe sjukt, skal ferie det hos naboen :D Blir nok utrolig kost og sånt, skal ha på meg nelly kjolen min <3 Kommer et innlegg i morra om nyttårsaften, nå skal jeg dusje > ta en tur til byen for og shoppe noe .. > Kjøpe godteri > Spise pølse og potetmos > Gjøre meg klar til new years eveeee!! Åå, som jeg gleder meg nå, til og gå inn i et nyttår ;)

Syntes om bildene?

Sofie

Hjemme

Nå er jeg endelig hjemme fra en koselig hyttetur <3 Jeg tok maaange bilder! Vi var våkne kjempe lenge vær natt/dag (?) Vi sovna faktisk halv 6 den første natta.. Det som er dumt er at macen min vil ikke lade, så nå må jeg bruke den gamle pcen til pappa, og den er så treg at jeg dør! Jeg bruker liksom 10 sekunder bare på å flytte pilen.. blæh.
One Direction all the wayGangstaa

??Det var IKKE alle bildene, men noen av dem er det en feil med tydlighvis, men jeg skal prøve å laste opp resten på mamma sin mac, da funker det sikkert :)
Fride

28.Desember Chillern til 1000

  //Canon eos - 1100d

Heia, bloggen <3 Nå sitter jeg og bare nyter været heer, det er så drit digg da! aner ikke hvor varmt det er men who cares? Det er varmt nok! Chillern til 1000!! Endelig, nettett har vært litt dårlig på rommet men og sitte på balkongen og sole seg mens man blogger... +++ kjempe bra det da <3 Har møtt noen koselig mennesker på hotellet, blir nok kansje noen bilder av dee?? Håper de syntes det er greit ivhartfall .. :D Drar hjem på Fredag.. Blir nok trist det ja.. Uansett, Linn m/ familie har kommet ned til varmen, så vi skal møte de i kveld <3 Blir nok superkost, jupp tar nok med kameraet da <3 Bloggæs!

//Syntes du om bildet??

Sofie

chillin' at hytta

Akkurat nå sitter jeg på hytta med Elise og Karen :) vi har tenkt til å døgnet. Wihuu :D Det er nett her, men det funker ikke å lade macen.. great Fride...

My Owls


  // Canon eos - 1100d

Hei, nå sitter jeg og er klar for markedet i Arquenequin <3 Det blir som alltids kost, skal kjøpe meg en fake LV hvis de har noen som ser ekte ut da :) Men som dere ser over har jeg tatt bilder av to ugler som jeg fikk av noen .. Hemmelig <3 Jeg er helt sikker på at jeg kommer til og bruke de hver dag, for nå betyr de veldig mye for meg :D På deviantart fant jeg noen bokeh bilder som jeg har lagt over ugle bildene, dere kan finne det > HER <  du kan også søke: Bokeh texture pack!

//Hva syntes du om bildene?

//Hvem tror du jeg har fått smykkene av?

Sofie

2. juledag

her er da julagavene mine; Christina Aguilera parfyme med body lotion og shower gel. One Direction - Up All Night <33 Penger og gavekort, Clinique rensegreier, øredobber, eos lip balm, cracked effect neglakk, canon ef 50mm f/1.8 og klær. Jeg fikk også sengesett som var i vaskemaskinen når dette bilde ble tatt og en veske  :) og btw; mamma strikket den svarte halsen!


Elsker t-skjorten jeg fikk av jentene! love you ♥sengesettet, det er sykt fint :)


Idag har jeg ryddet rommet og hørt på musikk. Været er helt dritt, men jeg er glad jeg ikke bor i nord-norge, der har det jo vært orkan :o Jeg vil egentlig dra bort til Sofie i Spania.. Heldiggriis! Men imorgen drar jeg på hytta med Karen og Elise, der er det snø og sol :D Det blir bra. Kommer sikkert massemasse bilder!

Nå skulle jeg til å si at jeg snart skal se på nissene over skog og hei, men så kom jeg på at julaften er over :(( Jaja, bare 363 dager til neste gang..

Hva fikk du til jul?

Fride

 

God Jul // Feliz Navidad

Hei, bloggen! Nå har det brått blitt 2 dager siden jeg blogget, har rett og slett ikke orket og gå hele veien til receptionen og sette meg ned så prøvde og få inn internettet på balkogen, og jupppiiii det funkeet <3 Så nå er jeg overlykkelig, ville fortelle litt hvordan jeg har det så dere liksom ikke trur jeg har daua ellrno <3

 //Canon eos - 1100d 

Hvert år er "nissen" på hotellet og deler ut gaver :) Utrolig koselig, alle som er under 13 får en gave, men den er jo ganske ubrukelig egentlig kan man vel si da:L I år fikk jeg et tennis sett som er laget av plastikk :P haha <3 Men julestemning for fult <3 Kommer bilder i morgen av "Julaften" den 25 i kveld her :)
Hittil har jeg tatt noen små videoer av hotellet og sånt, tatt masse bilder, kost meg, sola meg, shoppet <3 Har jo også kjøpt noen smågaver til Jentene mine, så håper de blir glade for det da <3 Trur jeg også får et nytt profil bilde mens jeg er her nede har jo tatt over 1000 bilder på bare 1 dag, har slettett masse masse masse og da :) Bildene blir lagt ut på facebook siden til meg og Fride som du kan finne > HER < så det ikke blir så utrolig mange bilder på bloggen, men noen kommer jo og da <3 Så her feirer vi jul i dag den 25. Dec <3 

Håper alle hadde en kjempe fin Jul og ønsker dere et kjempe godt nyttår :)

Sofie

Christmas Eve

Var kjempe koselig igår, jeg fikk masse fint :) Jeg fikk blandt anner canon ef 50mm f/1.8! Wihu! Jeg tenkte jeg kunne vise hva jeg fikk på en video, hvis dere er intresserte i det da ;)  Det neste med å ha julaften hjemme, er at det blir masse kransekaker igjen :D 

Sånn passe mange gaver? Haha, ca. halvparten av de var til søskenbarnet mitt, som dere kan se litt av til høyre..

Pepperkaker :) Første gang pepperkakene vi baker ikke blir kjempetjukke..

Fikk du noe fint igår?

Fride

god jul !

god jul da dere! ♥ håper dere får masse fine gaver og koser dere ikveld ♥ Fride

julestemning!

Vakkert.. Legg merke til Robert Pattinson i bakgrunnen

Heei! Nå har jeg besøk av søstra mi og kjærsten hennes. Vi har spist pinnekjøtt(blææh) Men det lukter jul av det da ♥ Har kjempe mye julestemning nå! Ah, jeg gleder meg til imorgen! Jeg tror ikke jeg kommer til å blogge, det kan hende jeg kommer med et lite innlegg på morningen :) Har også hengt opp sånne lys på rommet mitt, så det er utrolig koselig der (haha) Liker du pinnekjøtt? Fride

Pepperkakehus
Vi lagde pepperkake hus igår, og dette er da resultatet. Må virkelig si at jeg har skills med glasuren..

Det er lillejulaften idag!!! Wihuu. Og all snøen er borte..Håper det snør inatt ellernoesånt!  Kan ikke akkuratt si at jeg har julestemning. Men senere idag skal jeg på juletretenning, så da får jeg vel litt julestemning.

Fride

Bitte-lillejulaften

Lillejulaften imorgen! Tiden går så utrolig fort, før vi vet ordet av det så er det jo 2012! Idag var jeg sammen med Karen, Elise og Sofie ♥ Vi gjorde ikke spessielt mye, egentlig .. Imorgen skal jeg først en liten tur til byen med Elise(tihihi) også er det juletre-tenning i Bydalen (der jeg bor) så det blir koselig! Skulle bare ønske at den fine snøen vi hadde idag tidlig hadde blitt på bakken :/


saaavn, haha ♥

Q.hva har du gjort idag?

Fride

Juleferie!

Endelig juleferie! Endelig har snøen kommer også, men den kommer nok mest sannsynelig til å smelte bort imorgen.. dritt. Det har vært sykt chill på skolen idag, julekaker og julebrus, wihuu ♥  Etter skolen var jeg sammen med Karen og Elise! Det var ganske kos :) Kommer kanskje en video etterpå, hvis jeg gidder å legge den ut på youtube.. 

Jeg har hatt så sykt julestemning idag! Jeg gleder meg utrolig mye til julaften jeg..


Q. Har du julefølelse? Har du fått ferie?

Fride


Let it snow, Let it snow, Let it snow

  // Canon eos - 1100 d

Hei, bloggen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk dag på skolen!!:) Først hørte vi rektor si noe, booring! Også etter det spiste vi godteri og koste oss, så var skole dagen ferdig.. Nå skal jeg snart begynne og pakke også skal jeg til Gøril ved 5-tia og bake julekaker :-) Blir nok utrolig kost, så jeg gleder meg kjempe mye <3 Nå på Fredag drar jeg og familien til spania, gran canaria :) Blir masse blogging derifra med mindre hotellet har mistet internettet da:/ Gleder mge så sjukt, får nok noen venner i år og :) Det er jo vel vanelig for meg og få venner på ferie, såeh haha <3 Blogger mere i morgen :)

//Hva syntes du om bildene??

Sofie

My day!

  //Canon eos - 1100 d

  Hei, bloggen! I dag lagde jeg en liten video, haha ble egentlig litt morom og se på da :) Ble ikke verdens beste men tenkte og vise dere den da, kjeda meg såå.. :) I dag var klassen i kirken men hvis man ikke ville kunne man ha med melding, så jeg, fride, elise & karen hadde med det.. Var igrunn ganske koselig og bare være oss på et grupperom :-) Også spiste vi grøt og som vanlig fikk Ulrik mandelen <3 .. Ble litt sur for det but i just do like: Pokerface...

  //Hva syntes du om videoen?

  //Hva slags kamera har du?

  Sofie

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011

hits