Hei, velkommen til vår blogg! Vi er 2 jenter fra Fredrikstad på 12 år. På fritiden blogger vi, er med venner, tar bilder og masse annent! :) Legg gjerne igjen en kommentar! Snakkes!

Arkiv


Annonser


Designet er laget av Sofie&Fride.

Monday
canon eos 550d - 50 mm f/1.8Heii :) Idag hadde vi en skikkelig hard gymtime, vi hadde styrketest.. -.- Etter skolen var jeg, Sofie og Elise med Karen hjem og lagde muffins <3 De be kjempegode, men de var veldig mettende, så jeg tok bare en.. Endelig har snøen kommet til Fredrikstad, det har snødd i hele dag nesten, og nå snør det kjempe tett! Bildene er fra igår, så det er mye mere snø nå :)

Hva syntes du om bildene?

Fride

Rommet mitt

Hei, siden jeg aldri har vist dere rommet mitt så passet det jo helt fantastisk bra nå! Har pusset det opp litt og sånt da <3 Malt veggene hvite og en vegg har jeg fått sånn "New York" vegg på <3 Er utrolig fornøyd med møblene men det som er at jeg skal ha dem helt til jeg flytter ut da, men det syntes jeg går kjempe bra! De er jo så kule, den lille puffen som er rosa og svart heter "Snow ball" den er deilig og ligge og bare slække med hunden <3 Tihii! Blogges!


//Møbler fra rocka!

//Hva syntes du om møblene?

Sofie

Its me and it always going to be!
  //Canon eos - 1100d

Heiia! Nå har jeg nettopp fått redigert ferdig noen av de bildene jeg tok i dag <3 Hehe, ble en del ja men disse var de fineste ... :D Genseren er fra Bikbok og jeg har den i Medium, ja den er oversized med whatever liker kose klær også! Idag har jeg ryddet ut fra rommet mitt så nå er rommet helt tømt, får møblene om noen dager wihuuu gleder meg :) Jeg og Fride har tenkt til og bytte design men det gjøres ikke i morgen, hvis du vil se det gå inn på: frideogsofiedesign. :D Ha en god kveld videre!

//Hva syntes du om bildene?

Sofie

Good Morning

  //Canon eos - 1100d 

God morgen! Nå har jeg nettopp våknet, og bare gledre meg veldig til i morgen :-) Jeg og jentene skal jo til Oslo i morgen, Karen ringte igår og bare: Hei, er det Sofie? Også begynte hun og forklare når toget gikk og sånt, haha da gikk det opp for meg at det er i morgen jeg og jentene skal på shopping til Oslo <3 Jeg har kjøpt en veske på Lindex du finner den > HER <. Den er jeg kjempe fornøyd med, satt ned til 249,- LØP OG KJØP! 
Etterpå skal jeg være litt sammen med Elise og kansje Fride, det blir kost! Tar med kameraet fordi jeg og Elise har snakket om en liten fotoshoot, so stay tuned!

//Har du dratt til Oslo og shoppet med venner?

Sofie 

2012, It`s a new beginning
//Canon eos - 1100d 

Heiiaa! Nå har jeg nettopp fått lastet opp alle bildene fra i går, dette er bare en liten del av de da :D Ble sjukt mange, filma også igår skal blir kansje en video hvis jeg gidder, og har tid en dag! Igår feiret jeg nyttår bort hos naboen, Mare & Markus, det var veldig koselig :-) Vi spillte et sånt spill som var faktisk litt morsomt men utrolig skummelt datt plutselig lik oppå den personen i spillet og sånt, haha men nok om det :-) Når det kommer til fyrverkeri så er jeg overhodet ikke glad i det, det er utrolig fint og se på og sånt, men jeg ble jo nesten skutt ned jeg :P 

//Hvordan var din nyttårsaften?

//Hva syntes du om bildene ?

Sofie

firework
Canon eos 550d + canon  50mm f/1.8

Dette var egentlig veldig dårlige bilder, jeg tok noen mye bedre som jeg viser senere! Godt nytt år da dere :*

-Fride

New years eve!Hei søtinger! Idag er det nyttårsaften!!! Hohooo, gleder meg noe sjukt, skal ferie det hos naboen :D Blir nok utrolig kost og sånt, skal ha på meg nelly kjolen min <3 Kommer et innlegg i morra om nyttårsaften, nå skal jeg dusje > ta en tur til byen for og shoppe noe .. > Kjøpe godteri > Spise pølse og potetmos > Gjøre meg klar til new years eveeee!! Åå, som jeg gleder meg nå, til og gå inn i et nyttår ;)

Syntes om bildene?

Sofie

My Owls


  // Canon eos - 1100d

Hei, nå sitter jeg og er klar for markedet i Arquenequin <3 Det blir som alltids kost, skal kjøpe meg en fake LV hvis de har noen som ser ekte ut da :) Men som dere ser over har jeg tatt bilder av to ugler som jeg fikk av noen .. Hemmelig <3 Jeg er helt sikker på at jeg kommer til og bruke de hver dag, for nå betyr de veldig mye for meg :D På deviantart fant jeg noen bokeh bilder som jeg har lagt over ugle bildene, dere kan finne det > HER <  du kan også søke: Bokeh texture pack!

//Hva syntes du om bildene?

//Hvem tror du jeg har fått smykkene av?

Sofie

God Jul // Feliz Navidad

Hei, bloggen! Nå har det brått blitt 2 dager siden jeg blogget, har rett og slett ikke orket og gå hele veien til receptionen og sette meg ned så prøvde og få inn internettet på balkogen, og jupppiiii det funkeet <3 Så nå er jeg overlykkelig, ville fortelle litt hvordan jeg har det så dere liksom ikke trur jeg har daua ellrno <3

 //Canon eos - 1100d 

Hvert år er "nissen" på hotellet og deler ut gaver :) Utrolig koselig, alle som er under 13 får en gave, men den er jo ganske ubrukelig egentlig kan man vel si da:L I år fikk jeg et tennis sett som er laget av plastikk :P haha <3 Men julestemning for fult <3 Kommer bilder i morgen av "Julaften" den 25 i kveld her :)
Hittil har jeg tatt noen små videoer av hotellet og sånt, tatt masse bilder, kost meg, sola meg, shoppet <3 Har jo også kjøpt noen smågaver til Jentene mine, så håper de blir glade for det da <3 Trur jeg også får et nytt profil bilde mens jeg er her nede har jo tatt over 1000 bilder på bare 1 dag, har slettett masse masse masse og da :) Bildene blir lagt ut på facebook siden til meg og Fride som du kan finne > HER < så det ikke blir så utrolig mange bilder på bloggen, men noen kommer jo og da <3 Så her feirer vi jul i dag den 25. Dec <3 

Håper alle hadde en kjempe fin Jul og ønsker dere et kjempe godt nyttår :)

Sofie

Juleferie!

Endelig juleferie! Endelig har snøen kommer også, men den kommer nok mest sannsynelig til å smelte bort imorgen.. dritt. Det har vært sykt chill på skolen idag, julekaker og julebrus, wihuu ♥  Etter skolen var jeg sammen med Karen og Elise! Det var ganske kos :) Kommer kanskje en video etterpå, hvis jeg gidder å legge den ut på youtube.. 

Jeg har hatt så sykt julestemning idag! Jeg gleder meg utrolig mye til julaften jeg..


Q. Har du julefølelse? Har du fått ferie?

Fride


Let it snow, Let it snow, Let it snow

  // Canon eos - 1100 d

Hei, bloggen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk dag på skolen!!:) Først hørte vi rektor si noe, booring! Også etter det spiste vi godteri og koste oss, så var skole dagen ferdig.. Nå skal jeg snart begynne og pakke også skal jeg til Gøril ved 5-tia og bake julekaker :-) Blir nok utrolig kost, så jeg gleder meg kjempe mye <3 Nå på Fredag drar jeg og familien til spania, gran canaria :) Blir masse blogging derifra med mindre hotellet har mistet internettet da:/ Gleder mge så sjukt, får nok noen venner i år og :) Det er jo vel vanelig for meg og få venner på ferie, såeh haha <3 Blogger mere i morgen :)

//Hva syntes du om bildene??

Sofie

Christmas Shopping

Slitne meg... :L

  //Canon 110d - eos

  Hei! Har nettopp kommet hjem fra en SUPER sliten juleshopping med de beste;* Var super koselig, handlet masse fint, hehe.. Randome bilder over:L Og jeg svidde jo av noen hundre lapper kan man si, vet jo hva jeg fikk fra jentene så Tusen takk til dere søtiser, kjempe glade for jeg har dere <3 Så nå sitter jeg i min nye genser og bare chillrn til 1000 :) Digg, drikker også en kakaooo, naam <3 Bena mine værker sykt nå, så trur det blir legging tidelig i dag!  Har glemt og fortelle det men i morgen skal vi i kirken, men de som hadde med melding slapp heldigvis det :) Ha en fin kveld videre! :)

Skal du noe spesielt på skolen i morgen?

Sofie

4. søndag i advent


4. søndag i advent! Tiden har gått kjempe fort! Nå er det bare 6 dager til julaften ♥ Har fått kjøpt noen av julegavene idag, og imorgen blir det juleshopping med jentene ♥ Fikk også kjøpt kjole og sko idag, viser det senere. Men nå må jeg gå og bake resten av pepperkakene. Julestemning!

Har du fått kjøpt julegaver?

Fride


VI har forresten fått over 500 kommentarer, tusen takk dere <3

 

Canon EOS 550d

Det var en som lurte på om jeg kunne skrive en anmeldelse av kameraet mitt, så here you go ;
Det er veldig lett å forstå på starten, hvis du har hatt en speilrefleks før. Hvis ikke er det bare å sette seg ned å gjøre seg kjent med det.. 

Det tar veldig fine bilder, og ISO'en går opp til 6400. Så det er bra :-) Jo, også kan man filme med det! Men filmen blir best hvis man har kamera stativ, men den blir jo bra uten også! Jeg kjøpte med objektivet 18-55mm.

Jeg er kjempe fornøyd med det! Sånn som det er nå, er det egentlig ikke noe negativt med kameraet, bortsett fra at skjermen blir fort møkkete, haha :P

Noe annet som er bra er at når man endrer kamerainstilling, så står det hvordan bilder man kan ta! 

Kort sagt; Kameraet er kjempe bra! ♥

Hvilket kamera har du?

Fride

 

Cheers to the freakin weekend

   //CanonIXUS 200015

Hei, bloggen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, har egentlig ikke tenkt over at det er Fredag!! Endeliiiig <3 Skal feire jul i morgen med familie, blir super koselig! Kusina mi har nemlig fått seg en nydelig liten ulldott, blir koselig og se hvordan Stella reagerer på ho lille Wilma :) Skal en tur til byen med pappa etterpå også skal vi handle julegave til mamma, <3 Kan vel ikke si noe mere enn at jeg trolig nok ikke kommer til og få sovnet før langt ut på natt, har jo også fått nelly kjolen min <3 Den er så SJUKT fin, kommer nok til og bruke den i alle annledinger! :) Wihii!

  Q. Skal du noe i dag?

  Sofie

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011

hits